Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Learning corner

Μαθησιακό υλικό

Αν θέλεις να μάθεις τι κάνει, πώς ξεκίνησε και πώς λειτουργεί η ΕΕ, ή αν θέλεις να συζητήσεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις πολιτικές της ΕΕ, θα βρεις εδώ πολλές ιδέες που θα σε εμπνεύσουν. 

Φιλτράρισμα ανά

Μαθησιακό υλικό
(6)

RSS
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 έως 6
Group of youngsters slaping hands in greeting

Ανακαλύψτε πώς συνεργάζονται οι 27 χώρες της ΕΕ: διδασκαλία, μάθηση και παιχνίδι με τη δέσμη μαθημάτων αγωγής του πολίτη του Συμβουλίου.

Ηλικιακή ομάδα
  • Ηλικίες από 12 έως 15
  • 15 ετών και πάνω
ding_dong_main_image_600x400.jpg

Η εργαλειοθήκη αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας Green Trip, προωθώντας βιώσιμα έργα και τρόπους ζωής μεταξύ των νέων Ευρωπαίων.

Ηλικιακή ομάδα
  • Ηλικίες από 12 έως 15
  • 15 ετών και πάνω
EU Democracy in Action

Επιθυμούν τα μέλη της μαθητικής σας κοινότητας να αλλάξουν τον κόσμο; Η νέα εργαλειοθήκη «Η δημοκρατία της ΕΕ σε δράση» ενθαρρύνει τους μαθητές και τις μαθήτριές σας να αναλάβουν ενεργό ρόλο σε ευρωπαϊκά ζητήματα μέσα από τέσσερα διαδραστικά μαθήματα για τη δημοκρατία στην ΕΕ και την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών.

Ηλικιακή ομάδα
  • 15 ετών και πάνω
THE EU  IN A NUTSHELL

Αυτή η παρουσίαση θα σας βοηθήσει να μιλήσετε για κάποια βασικά στοιχεία της ΕΕ, να ετοιμάσετε το έδαφος για συζητήσεις, ενώ περιλαμβάνει και συμβουλές για το πώς μπορείτε να παραμείνετε σε επαφή με την ΕΕ.

Ηλικιακή ομάδα
  • Ηλικίες από 12 έως 15

Σε έναν κόσμο εσφαλμένης πληροφόρησης, η καλλιέργεια δεξιοτήτων κριτικής αξιολόγησης έχει ζωτική σημασία. Αυτή η εργαλειοθήκη παρέχει στους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να προετοιμάζουν τους μαθητές και τις μαθήτριες για την ψηφιακή εποχή, χάρη στην καλλιέργεια του κριτικού πνεύματος.

Ηλικιακή ομάδα
  • 15 ετών και πάνω