Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Learning corner

Μαθησιακό υλικό

Αν θέλεις να μάθεις τι κάνει, πώς ξεκίνησε και πώς λειτουργεί η ΕΕ, ή αν θέλεις να συζητήσεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις πολιτικές της ΕΕ, θα βρεις εδώ πολλές ιδέες που θα σε εμπνεύσουν. 

Φιλτράρισμα ανά

Μαθησιακό υλικό
(5)

RSS
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 έως 5
Group of youngsters slaping hands in greeting

Δέσμη μαθημάτων αγωγής του πολίτη

Ανακαλύψτε πώς συνεργάζονται οι 27 χώρες της ΕΕ: διδασκαλία, μάθηση και παιχνίδι με τη δέσμη μαθημάτων αγωγής του πολίτη του Συμβουλίου.

Ηλικιακή ομάδα
Ηλικίες από 12 έως 1515 ετών και πάνω
toolkitforteachersdisinfo.jpg

Εντοπίζουμε και αντιμετωπίζουμε την παραπληροφόρηση

Η πανδημία κατέδειξε πόσο γρήγορα διαδίδονται ψευδείς πληροφορίες στο διαδίκτυο. Μ’ αυτή την εργαλειοθήκη, οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές τους να διαχωρίζουν τις αληθινές από τις ψευδείς πληροφορίες κατά την περιήγησή τους στο διαδίκτυο.

Ηλικιακή ομάδα
15 ετών και πάνω
ding_dong_main_image_600x400.jpg

Έτοιμοι για την Πράσινη Πρόκληση;

Η εργαλειοθήκη αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας Green Trip, προωθώντας βιώσιμα έργα και τρόπους ζωής μεταξύ των νέων Ευρωπαίων.

Ηλικιακή ομάδα
Ηλικίες από 12 έως 1515 ετών και πάνω
EU Democracy in Action

Η δημοκρατία της ΕΕ σε δράση — Πείτε την άποψή σας με την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών

Επιθυμούν τα μέλη της μαθητικής σας κοινότητας να αλλάξουν τον κόσμο; Η νέα εργαλειοθήκη «Η δημοκρατία της ΕΕ σε δράση» ενθαρρύνει τους μαθητές και τις μαθήτριές σας να αναλάβουν ενεργό ρόλο σε ευρωπαϊκά ζητήματα μέσα από τέσσερα διαδραστικά μαθήματα για τη δημοκρατία στην ΕΕ και την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών.

Ηλικιακή ομάδα
15 ετών και πάνω
THE EU  IN A NUTSHELL

Η ΕΕ με δυο λόγια

Αυτή η παρουσίαση θα σας βοηθήσει να μιλήσετε για κάποια βασικά στοιχεία της ΕΕ, να ετοιμάσετε το έδαφος για συζητήσεις, ενώ περιλαμβάνει και συμβουλές για το πώς μπορείτε να παραμείνετε σε επαφή με την ΕΕ.

Ηλικιακή ομάδα
Ηλικίες από 12 έως 15