- Ikäryhmä
- 9–12-vuotiaat
- Aihe
- Aineiston tyyppi
- Peli
- Verkkopeli
Play and learn online safety with Happy Onlife, a game to build and develop safety and knowledge on Internet use, overuse and abuse. Make it even a funnier experience by playing in two or more and sharing your views and know-how.
Teachers and schools can request hard copies by writing an email tojrc-happyonlifeec [dot] europa [dot] eu (jrc-happyonlife[at]ec[dot]europa[dot]eu)
Webgame - iOS - Android - Windows - PDF
Lisää tästä aiheesta
- Highlighted
Tämän ohjekirjan tarkoituksena on auttaa opettajia ymmärtämään, mitä mahdollisuuksia ja riskejä liittyy tekoälyn ja datan käyttöön opetuksen ja oppimisen tukena.
Miten EU suojelee sinua netissä? Digipalvelulain uusilla säännöillä pyritään tekemään internetistä oikeudenmukaisempi ja turvallisempi toimintaympäristö.
Tutustu Digiretkeilijöihin eli Helenaan, Klausiin, Kasiaan, Enzoon ja Marioniin, jotka kiertävät ympäri Eurooppaa selvittämässä, miten digitalisaatio etenee. Digitaalisuus avaa valtavasti uusia mahdollisuuksia.
- Highlighted
Ohjeistuksessa on otettu huomioon sekä pedagoginen näkökulma että käytännön kysymykset. Kuinka saada nuoret kiinnostumaan faktojen tarkistuksesta ja kehittää heidän kriittistä ajatteluaan? Miten disinformaation levittäjät hyödyntävät nykyteknologiaa? Miten syväväärennökset voi tunnistaa?
Vähittäismyyjät eivät saa estää kuluttajia saamasta samoja tuotteita tai palveluita asuinpaikan perusteella. EU-lainsäädäntö kieltää tällaiset maarajo...
Vuodesta 2017 alkaen ei toiseen EU-maahan matkustavien ole tarvinnut enää maksaa roaming-maksuja puheluistaan, tekstiviesteistään eikä internetin käyt...
Miten ihmiset määrittävät identiteettinsä? Mitä identiteettiä määrittävät tekijät voisivat olla? Identiteetti muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Samalla ...
Maksutonta aineistoa koodauksen ja laskennallisen ajattelun opetukseen. Aineistoa on saatavilla kaikenikäisille opiskelijoille 29 kielellä. Hauskat te...