Skip to main content
Euroopan unionin lippu Euroopan unionin lippu
Learning corner
© European Union
Oppisoppi

PELAA – OPI – OPETA EEUROOPAN UNIONI TUTUKSI

Valokeilassa

EU on yhtenäinen Ukrainaa kohtaan osoittamassaan solidaarisuudessa ja jatkaa Ukrainan ja sen kansan tukemista yhdessä kansainvälisten kumppaneidensa kanssa, myös poliittisella, taloudellisella ja humanitaarisella lisätuella.

Ajankohtaista

  • Ennakkouutinen

Sinun Eurooppasi, sinun mielipiteesi

Hae mukaan Sinun Eurooppasi, sinun mielipiteesi -tapahtumaan Brysseliin 23.–24.3.2023. Tässä kokoussimulaatiossa opettajat ja oppilaat voivat vaihtaa ajatuksia englanniksi 34 muun maan edustajien kanssa. Tapahtuman järjestää Euroopan talous- ja sosiaalikomitea.

Mitä tiedät Euroopan unionista (EU)?

Löydä lisää

EU aikajanalla

Tervetuloa EU:n aikajanalle! Lähde aikamatkalle menneisyyteen. Tutustu historian suuriin hetkiin, keksintöihin, merkittäviin urheilutapahtumiin ja yhteiskunnan käänteisiin – monet niistä ovat vaikuttaneet siihen, mitä EU on tänä päivänä.

Opettajaverkostot

Tee yhteistyötä ja vaihda kokemuksia muiden EU-maiden koulujen ja opettajien kanssa. Osallistu seminaareihin ja muuhun eurooppalaisten verkostojen toimintaan.

Työ- ja opiskelupaikat

Informatie over uitwisselingen, beurzen, vrijwilligerswerk, stages, banen, bezoeken aan de EU-instellingen en veel meer mogelijkheden voor jongeren

Tällä sivustolla on todella hyödyllisiä aineistoja. Oppilaatkin tykkäävät niistä.

Jessica - Opettaja
quite1.jpg

Löysin täältä apua, kun tarvitsin tietoa EU:n historiasta ja jäsenmaista.

Christopher - Lukiolainen
istock-1032472594_1.jpg