Ugrás a fő tartalomra
Learning corner
Tudósítás2022. november 11.Kommunikációs FőigazgatóságOlvasási idő: 1 perc

Your Europe, Your Say! (A Te Európád, a Te szavad!)

""

Ön tanár, aki középiskolában tanít 16–18 éves diákokat? Szeretne tenni azért, hogy tanítványai megértsék, miben állnak az európai értékek, és mit jelent az aktív polgári szerepvállalás a részvételen alapuló demokráciák életében?

Ha igen, regisztrálja iskoláját a Your Europe, Your Say! (YEYS) (A Te Európád, a Te szavad!) rendezvényre, melyre 2023. március 23–24-én kerül sor Brüsszelben, az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság szervezésében. Az izgalmas és interaktív rendezvény keretében Önnek és tanítványainak alkalmuk nyílik arra, hogy 34 ország tanáraival és diákjaival véleményt cseréljenek és megosszák elképzeléseiket angol nyelven.

Ha a szervezők kisorsolják az iskoláját, meghívást kapnak a rendezvényre, ahol iskolájuk képviseletében egy tanár és 3 diák vehet majd részt, és találkozhat a többi országból érkező tanárokkal és diákokkal.

Az esemény egyedülálló lehetőséget kínál a fiataloknak arra, hogy multikulturális környezetben közelebbről megismerkedjenek az EU működésével, és plenáris vitákon vegyenek részt.

Regisztrálja iskoláját 2022. november 30-a előtt!

 

Leírás

Közzététel dátuma
2022. november 11.
Szerző
Kommunikációs Főigazgatóság
Korcsoport
  • 15 éven felüliek
Type of content
  • Event