Skip to main content
Az Európai Unió zászlaja Az Európai Unió zászlaja
Learning corner
Tudósítás11 november 2022Kommunikációs Főigazgatóság

Your Europe, Your Say! (A Te Európád, a Te szavad!)

Youth democracies dialogues

Ön tanár, aki középiskolában tanít 16–18 éves diákokat? Szeretne tenni azért, hogy tanítványai megértsék, miben állnak az európai értékek, és mit jelent az aktív polgári szerepvállalás a részvételen alapuló demokráciák életében?

Ha igen, regisztrálja iskoláját a Your Europe, Your Say! (YEYS) (A Te Európád, a Te szavad!) rendezvényre, melyre 2023. március 23–24-én kerül sor Brüsszelben, az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság szervezésében. Az izgalmas és interaktív rendezvény keretében Önnek és tanítványainak alkalmuk nyílik arra, hogy 34 ország tanáraival és diákjaival véleményt cseréljenek és megosszák elképzeléseiket angol nyelven.

Ha a szervezők kisorsolják az iskoláját, meghívást kapnak a rendezvényre, ahol iskolájuk képviseletében egy tanár és 3 diák vehet majd részt, és találkozhat a többi országból érkező tanárokkal és diákokkal.

Az esemény egyedülálló lehetőséget kínál a fiataloknak arra, hogy multikulturális környezetben közelebbről megismerkedjenek az EU működésével, és plenáris vitákon vegyenek részt.

Regisztrálja iskoláját 2022. november 30-a előtt!

 

Leírás

Közzététel dátuma
11 november 2022
Szerző
Kommunikációs Főigazgatóság
Korcsoport
15 éven felüliek
Type of content
Event