Ugrás a fő tartalomra
Learning corner

Kapcsolatépítés más tanárokkal

Webhelyünk Önnek szól, ha szeretne más iskolákkal együttműködni, kollégáival tapasztalatot cserélni, szemináriumokon részt venni és hasznos információkhoz jutni.

Iránymutatások

Tematikus tanórák

Ötleteket szeretne kapni kollégáitól azzal kapcsolatban, hogyan tartson tanórát egy adott témáról?
Az alábbi linkeken több témában is hasznos információkat találhat:

scientix

A Scientix az európai természettudományos oktatással foglalkozó szakemberek közössége. Célja, hogy előmozdítsa és támogassa a tanárok, kutatók és szakpolitikai döntéshozók közötti európai szintű együttműködést, és ezáltal elősegítse, hogy a diákok természettudományos, technológiai, műszaki vagy matematikai pályát válasszanak.
(többnyelvű webhely)

climate coalition

Az „Oktatás az éghajlatért” koalíció részvételen alapuló európai oktatási közösség, amely elősegíti, hogy végbemenjenek a klímasemleges társadalom létrejöttéhez szükséges változások.
(angol nyelvű webhely)

Blue Charter

Az „Európai Kék Iskolák Hálózata” elnevezésű kezdeményezés arra irányul, hogy hálózatba kapcsolja az óceánokkal kapcsolatos ismeretek terjesztését és a fenntartható óceángazdálkodást előmozdító szervezeteket, projekteket és embereket.
(angol nyelvű webhely)

Radicalisation Awareness Network

A radikalizálódással foglalkozó uniós információs hálózat Európa-szerte összeköti azokat a frontvonalban dolgozó, gyakorló szakembereket, akik a különböző módokon megnyilvánuló erőszakos szélsőségesség megelőzésével és felszámolásával foglalkoznak.
(angol nyelvű webhely)