Siirry pääsisältöön
Learning corner
Ennakkouutinen12. joulukuuta 2023Viestinnän pääosastoArvioitu lukuaika: 1 min

Sinun Eurooppasi, sinun mielipiteesi -tapahtuma virittää keskustelua EU-vaalien alla

Sinun Eurooppasi, sinun mielipiteesi -tapahtuma (YEYS) järjestetään jälleen tulevana vuonna. Sen erityisteemana on Euroopan parlamentin vaalit. Tapahtuman kohdeyleisö on 18–25-vuotiaat nuoret, jotka äänestävät kesäkuun EU-vaaleissa vasta ensimmäistä tai toista kertaa. Tilaisuuteen osallistumisesta kiinnostuneet voivat nyt tehdä hakemuksen verkossa.

""

Tapahtumalla edistetään keskustelua eurooppalaisista arvoista, kuten aktiivisesta kansalaisuudesta ja osallistavasta demokratiasta.

Brysselissä 6.3.2024 pidettävän Sinun Eurooppasi, sinun mielipiteesi -tapahtuman järjestää Euroopan talous- ja sosiaalikomitea (ETSK). Tapahtumaan tulee nuoria eri puolilta Euroopan unionia ja sen ulkopuolelta. Keskustelujen kieli on englanti. Keskustelutilaisuuksien päätteeksi nuoret antavat suosituksia, jotka ETSK ottaa huomioon EU-vaaleihin liittyvissä toimissaan, ja osallistuvat vaaleja koskevan ETSK:n päätöslauselman laatimiseen.

Tapahtumassa nuoret saavat ensi käden tietoa EU:n toiminnasta ja oppivat, miten täysistuntokeskustelua käydään monimuotoisessa ympäristössä. Hakuaika päättyy 31.12.2023. Lue lisää!

 

 

 

 

Tiedot

Julkaisupäivä
12. joulukuuta 2023 (Päivitetty viimeksi: 16. marraskuuta 2023)
Laatija
Viestinnän pääosasto