Gå til hovedindholdet
Learning corner

Art in Democracy - Pædagogisk sæt

Aldersgrupper
15 år og derover
Emne
Om EUBorgerrettighederKulturEU-lovgivningen og EU's institutionerEU's historieEU-landeneMisinformation
Materialetype
Undervisningssæt

Det næste valg til Europa-Parlamentet i juni 2024 nærmer sig, og det er en oplagt anledning til at tilskynde eleverne til at reflektere over demokratiet, og hvad det betyder for dem. At se Europa og de europæiske demokratiske værdier med kunstnernes øjne giver mulighed for at tage fat på spørgsmålet om demokratiets betydning via erfaringsbaseret læring ud fra en æstetisk synsvinkel. Kunstnerisk udtryk og udfoldelse kan gøre eleverne mere engagerede, føre til diskussioner i klasseværelset og give anledning til refleksioner over kunst og demokrati.

Om samme emne

Yooki
  • Highlighted

"Yooki og Skovunionen" – en uddannelsespakke

Vil du give dine elever et grundlæggende kendskab til Den Europæiske Union (EU), men føler, at emnet er for komplekst for dem? Præsenter dem for ildfluen Yooki og hans dyrevenner!

25_years_of_single_market.png

25 år med det indre marked

Det indre marked, der blev oprettet for over 25 år siden, gør livet nemmere for Europas borgere og virksomheder ved at skabe vækst og jobs.

epas_students_loveu.jpg

Ambassadørskole-programmet

Det pædagogiske værktøj Europe@school – Motiverende lektioner om Den Europæiske Union er udviklet med henblik på at lære eleverne om EU.

anna_learns_a_new_language.jpg

Anna lærer et nyt sprog

Denne billedbog handler om en lille pige, Anna, der starter i skole i et fremmed land og lærer det lokale sprog fra omgivelserne.

eu_facts_and_figures.png

Den Europæiske Union Fakta og tal

Hvor mange mennesker bor der i Italien? Hvad er det politiske system i Litauen? Hvad hedder hovedstaden på Cypern? Find svarene på disse spørgsmål og ...

EU MAP ATLAS

Det europæiske havatlas

Udforsk, sammensæt og opret dit eget havkort. Lær mere om Europas have og kyster, deres miljø, relaterede menneskelige aktiviteter og europæiske polit...