Gå til hovedindholdet
Learning corner

Netværk med andre lærere

Find skoler at arbejde sammen med, lærere, du kan udveksle erfaringer med, seminarer og information fra en række europæiske netværk.

Retningslinjer

Graphic detail from the cover

Retningslinjerne har til formål at hjælpe lærere med at forstå det potentiale, som anvendelsen af kunstig intelligens og data har på uddannelsesområdet, og øge bevidstheden om risikoen.

Undervisning i specifikke emner

Vil du gerne have idéer fra fagfæller til, hvordan man kan undervise i et bestemt emne?
Se vores udvalgte nyttige links:

scientix

Scientix er forummet for naturvidenskabelig uddannelse i Europa. Det har til formål at fremme et europæisk samarbejde mellem lærere, forskere og politiske beslutningstagere for at inspirere de studerende til at vælge karrierer inden for naturvidenskab, teknologi, ingeniørvirksomhed og matematik (STEM-fagene).
(Flersproget website)

climate coalition

Koalitionen for klimauddannelse (Education for Climate Coalition) er et europæisk deltagelsesbaseret uddannelsesfællesskab, der støtter de ændringer, der er nødvendige for at opnå et klimaneutralt samfund.
(Website på engelsk)

Blue Charter

Netværket af Europæiske Blå Skoler er et initiativ, som samler forskellige organisationer, projekter og personer, der bidrager til havkundskab og bæredygtig forvaltning af havene.
(Website på engelsk)

Radicalisation Awareness Network

Netværket for bevidstgørelse om radikalisering (Radicalisation Awareness Network, også kaldet RAN Practitioners) forbinder fagfolk fra hele Europa, som i forreste linje arbejder med forebyggelse og bekæmpelse af voldelig ekstremisme i alle dens former.
(Website på engelsk)