Gå til hovedindholdet
Learning corner
Meddelelse8. november 2022Generaldirektoratet for Kommunikation

Expertiment til klasseværelset

Vi opfordrer alle lærere til at tage et skridt ind i forskningsverdenen

""

Europa-Kommissionen giver dig og din klasse en enestående mulighed for at samarbejde med en forsker eller en anden ekspert på dit fagområde om at udvikle undervisningsmateriale. Sammen kan I lave et forslag til et forsøg, en quiz, et spil eller en anden aktivitet, som faktisk vil blive brugt i virkeligheden.

Vi udvælger de tre bedste forslag til undervisningsmaterialer, som så vil blive produceret professionelt af Kommissionens Generaldirektorat for Uddannelse, Unge, Idræt og Kultur, oversat til flere EU-sprog og promoveret på Kommissionens website Science is Wonderful!.

Derudover vil eleverne bag de tre udvalgte forslag blive inviteret til udstillingen Science is Wonderful!, som vises i Bruxelles i marts 2023. Her får de mulighed for at tale med de 100 forskere, der deltager fra hele EU. Og der kan også være en lille overraskelse til de øvrige deltagere.

Er det noget for dig? Der er åbent for tilmeldinger indtil den 1. december 2022, og alle forslag skal være indsendt senest den 9. januar 2023.

Klik på knappen nedenfor, hvis du vil have mere information og læse instrukserne.

 

Instrukser til Expertiment til klasseværelset

Kilder

Detaljer

Publikationsdato
8. november 2022
Forfatter
Generaldirektoratet for Kommunikation
Type of content
Competition