Skip to main content
Az Európai Unió zászlaja Az Európai Unió zászlaja
Learning corner
Tudósítás8 november 2022Kommunikációs Főigazgatóság

Expertiment az osztályteremben – ötletpályázat pedagógusoknak

Pályázati felhívás tanároknak: Vezesse be Ön is diákjait a kutatás izgalmas világába!

Science is wonderful 2023

Az Európai Bizottság egyedülálló alkalmat kínál a tanároknak arra, hogy a szakterületükön tevékeny kutatókkal, szakértőkkel közösen oktatóanyagokat dolgozzanak ki. Pályázni olyan, közösen kidolgozott javaslattal lehet, mely a való életben garantáltan megvalósítható oktatási tevékenység – kísérlet, kvíz, játék stb. – kidolgozására irányul.

A három legkiválóbb javaslat alapján az Európai Bizottság Oktatásügyi, Ifjúságpolitikai, Sportügyi és Kulturális Főigazgatósága professzionális oktatási segédanyagot hoz létre, azt több uniós nyelvre is lefordíttatja, és kiemelt helyen közreadja majd az Európai Bizottság Science is Wonderful! (A tudomány csodálatos!) webhelyén.

Emellett a három nyertes javaslatot benyújtó tanár az osztályával együtt meghívást kap a 2023 márciusában Brüsszelben megrendezésre kerülő Science is Wonderful! kiállításra, ahol egyedülálló lehetőségük nyílik arra, hogy találkozzanak 100 európai kutatóval, akik az EU különböző tagállamaiban végzik tudományos munkájukat. Az is elképzelhető, hogy a Bizottság a nyertes javaslatokon kívül más pályázatokat is meg fog jutalmazni – kisebb ajándékokkal.

Sikerült felkeltenünk az érdeklődését? A regisztráció2022. december 1-ig tart, a javaslatokat pedig 2023. január 9-ig kell benyújtani.

Kérjük, hogy a részletek és a pályázással kapcsolatos tudnivalók megtekintéséhez kattintson az alábbi gombra.

 

Expertiment az osztályteremben – pályázati tudnivalók

Források

Leírás

Közzététel dátuma
8 november 2022
Szerző
Kommunikációs Főigazgatóság
Type of content
Competition