Направо към основното съдържание
Learning corner
Известие8 Hоември 2022 г.Генерална дирекция „Комуникации“

Expertiment за класната стая

Призив към всички учители да навлязат в света на научните изследвания

""

Европейската комисия ви дава рядка възможност да се обедините с изследовател или експерт от вашата тематична област, за да създадете съвместно учебни материали. Заедно можете да разработите предложение за експеримент, викторина, игра или всяка друга дейност, за която можете да намерите реално приложение.

Първите три предложения ще бъдат професионално изготвени от Генерална дирекция „Образование, младеж, спорт и култура“ на Европейската комисия, преведени на няколко езика на ЕС и представени на видно място на уебсайта Science is Wonderful! на Комисията .

Освен това класовете, подготвили трите избрани предложения, ще бъдат поканени на изложбата на Science is Wonderful!, която ще се проведе в Брюксел през март 2023 г. Това ще бъде уникална възможност да се срещнат със 100 изследователи от цяла Европа. Но може да има малки изненади и за другите предложения.

Заинтригувахме ли ви? Регистрацията е отворена до 1 декември 2022 г., а всички предложения трябва да бъдат представени до 9 януари 2023 г.

Щракнете върху бутона по-долу, за да прочетете всички данни и инструкции.

 

Expertiment за класната стая — инструкции

Източници

Данни

Дата на публикуване
8 Hоември 2022 г.
Автор
Генерална дирекция „Комуникации“
Type of content
Competition