Direct la conținutul principal
Learning corner
Anunț8 noiembrie 2022Direcția Generală Comunicare1 min de lectură

<em>Expert</em>iment pentru sala de clasă

Invitație de a pătrunde în lumea cercetării adresată profesorilor

""

Comisia Europeană vă oferă o oportunitate rară de a colabora cu un cercetător sau cu un expert din domeniul dumneavoastră pentru a crea materiale de învățare. Împreună puteți elabora o propunere de experiment, test, joc sau orice altă activitate care se poate aplica garantat în viața reală.

Primele trei propuneri vor fi realizate în mod profesional de Direcția Generală Educație, Tineret, Sport și Cultură a Comisiei Europene, vor fi traduse în mai multe limbi ale UE și vor fi prezentate în mod proeminent pe site-ul Science is Wonderful! al Comisiei Europene.

În plus, elevii profesorilor care au realizat cele trei contribuții selectate vor fi invitați la expoziția Science is Wonderful!, care va avea loc la Bruxelles în martie 2023, unde vor avea ocazia unică de a intra în contact cu 100 de cercetători din întreaga UE. Dar am putea rezerva o mică surpriză și altor contribuții.

V-ar interesa? Vă puteți înregistra până pe 1 decembrie 2022. Apoi, trebuie să propuneți resursa de învățare imaginată împreună cu cercetătorul/expertul ales până pe 9 ianuarie 2023.

Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a citi toate detaliile și instrucțiunile

 

Expertiment pentru sala de clasă – Instrucțiuni

Surse

Detalii

Data publicării
8 noiembrie 2022
Autor
Direcția Generală Comunicare
Type of content
  • Competition