Skip to main content
Vlag van de Europese Unie Vlag van de Europese Unie
Learning corner
Aankondiging nieuws8 november 2022Directoraat-generaal Communicatie

Expertiment voor het klaslokaal

Oproep aan alle leerkrachten: betreed de wereld van het onderzoek

Science is wonderful 2023

De Europese Commissie biedt u een zeldzame kans om samen met een onderzoeker of deskundige op uw vakgebied lesmateriaal te maken. Samen kunt u een voorstel ontwikkelen voor een experiment, quiz, spel of een andere activiteit die gegarandeerd een concrete toepassing heeft.

De drie beste voorstellen zullen op professionele wijze worden uitgevoerd door het directoraat-generaal Onderwijs, Jongerenzaken, Sport en Cultuur van de Europese Commissie, worden vertaald in verschillende EU-talen en een prominente plaats innemen op de website Science is Wonderful! van de Commissie.

Daarnaast worden de leerlingen van de leraren achter de drie geselecteerde bijdragen worden uitgenodigd voor de tentoonstelling Science is Wonderful! in maart 2023 in Brussel die hen de unieke kans biedt om 100 onderzoekers uit de hele EU te ontmoeten. Maar er kan ook een kleine verrassing zijn voor overige bijdragen.

Bent u geïnteresseerd? U kunt zich tot en met 1 december 2022inschrijven. De voorstellen moeten uiterlijk op 9 januari 2023 worden ingediend.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie en uitleg.

 

Expertiment voor het klaslokaal - instructies

Bronnen

Bijzonderheden

Datum publicatie
8 november 2022
Auteur
Directoraat-generaal Communicatie
Type of content
Competition