Skip to main content
Drapelul Uniunii Europene Drapelul Uniunii Europene
Learning corner
© European Union
Spațiul învățării

JOACĂ -TE, ÎNVAŢĂ ŞI DESCOPERĂ UNIUNEA EUROPEANĂ

Focus

UE rămâne unită în solidaritatea față de Ucraina și, împreună cu partenerii săi internaționali, va continua să ajute această țară și poporul său, inclusiv prin sprijin politic, financiar și umanitar suplimentar.

Actualitate

  • Anunț

Your Europe, Your Say!

Participați la evenimentul virtual <em>Your Europe, Your Say! (YEYS)</em>, organizat de Comitetul Economic și Social European în perioada 23-24 martie 2023! Discutați în engleză cu elevi și profesori din 34 de țări, în cadrul unui eveniment interesant și interactiv!

  • Anunț

<em>Expert</em>iment pentru sala de clasă

Comisia Europeană vă oferă o oportunitate rară de a colabora cu un cercetător sau cu un expert din domeniul dumneavoastră pentru a crea materiale de învățare.

Cât de bine cunoști Uniunea Europeană?

Descopera mai multmore

Cronologia UE

Fă o călătorie în trecut și descoperă momente importante din istorie, invenții, evenimente majore din sport și societate și multe, multe alte lucruri care au format UE, așa cum este ea astăzi.

Crearea de rețele cu alți profesori

Găsiți școli cu care puteți colabora, profesori cu care puteți face schimb de experiență, seminarii și multe alte informații furnizate de rețelele europene.

Muncă și studii

Găsiți informații despre schimburi, burse, acțiuni de voluntariat, stagii, locuri de muncă, vizite la instituțiile UE și multe alte oportunități pentru tineri.

Am găsit aici câteva resurse excelente, cu adevărat utile. Și copiilor le-a plăcut să lucreze cu ele.

Jessica - Profesoară
quite1.jpg

Am folosit site-ul pentru a afla câte ceva despre istoria UE și despre țările care formează Uniunea.

Christopher - Elev din ciclul secundar
istock-1032472594_1.jpg