Skip to main content
Знаме на Европейския съюз Знаме на Европейския съюз
Learning corner
© European Union
Кът за обучение

ИГРАЙТЕ – ПРЕПОДАВАЙТЕ – ОТКРИЙТЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

На фокус:

ЕС е единен в солидарността си с Украйна и ще продължи да подкрепя страната и нейния народ заедно със своите международни партньори, включително чрез допълнителна политическа, финансова и хуманитарна подкрепа.

Новини

  • Известие

Твоята Европа, твоето мнение!

Присъединете се към Твоята Европа, твоето мнение! (YEYS) — проява, организирана от Европейския икономически и социален комитет в Брюксел на 23 и 24 март 2023 г.! Обменете идеи на английски език с ученици и учители от 34 държави по време на вълнуваща интерактивна проява.

  • Известие

Expertiment за класната стая

Европейската комисия ви дава рядка възможност да се обедините с изследовател или експерт от вашата тематична област, за да създадете съвместно учебни материали.

Какво знаете за Европейския съюз?

Открий повече

Xронологията на ЕС

Попътувайте назад във времето и научете за важни исторически моменти, изобретения, значими спортни и обществени събития и още много... — факти, които превърнаха ЕС в това, което е днес.

Свързване на учители

Намерете училища за съвместна работа, учители, с които да споделяте опита си, семинари и още много информация, предоставяна от европейските мрежи.

Работа и обучение

Информация за обмен, стипендии, доброволчество, стажове, работа, посещения в институциите на ЕС и много други възможности за младите хора.

Тук има чудесни ресурси — за мен те са наистина полезни. И децата наистина се забавляват с тях!

Джесика - учител
quite1.jpg

Използвах уебсайта, за да науча повече за историята на ЕС и кои страни са в него.

Кристофър - ученик в средно училище
istock-1032472594_1.jpg