Direct la conținutul principal
Learning corner

Rețele cu alte cadre didactice

Găsiți școli cu care puteți colabora, profesori cu care puteți face schimb de experiență, seminare și multe alte informații furnizate de rețelele europene.

Orientări

Disinformation guidelines cover

Orientările reunesc pedagogia și practica într-un format ușor de utilizat. Ele contribuie la înțelegerea modului în care se poate realiza alfabetizarea digitală și oferă cunoștințe utile cu privire la dinamica și manifestările dezinformării.

Predarea pe subiecte

Căutați idei de la colegi cu privire la modul în care puteți aborda un anumit subiect la clasă?
Consultați selecția noastră de linkuri:

scientix

Scientix este comunitatea învățământului științific din Europa. Scopul său este să promoveze și să sprijine o colaborare la nivel european între profesori, cercetători și factorii de decizie, pentru a-i inspira pe elevi să urmeze cariere în domeniul științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii (STIM).
(Site multilingv)

climate coalition

Coaliția „Educație pentru climă” este comunitatea europeană de educație participativă care sprijină schimbările necesare pentru ca societatea să devină neutră din punct de vedere climatic.
(Site în engleză)

Blue Charter

Rețeaua școlilor albastre europene este o inițiativă care conectează diverse organizații, proiecte și persoane care contribuie la dezvoltarea cunoștințelor în domeniul marin și la gestionarea durabilă a oceanelor.
(Site în engleză)