Glavni sadržaj
Learning corner

Povezivanje s drugim nastavnim osobljem

Pronađite škole s kojima ćete se udružiti, učitelje i nastavnike s kojima ćete razmjenjivati iskustva, seminare i mnoge druge informacije koje nude europske mreže.

Smjernice

Graphic detail from the cover

Ove su smjernice zamišljene kao pomoć odgojno-obrazovnim djelatnicima da se upoznaju s mogućom primjenom umjetne inteligencije i podataka u obrazovanju, ali i s time povezanim rizicima.

Poučavanje o određenim temama

Rado biste saznali kako vaši kolege poučavaju o nekoj određenoj temi?
Inspiraciju možete pronaći ovdje:

scientix

Scientix je zajednica za znanstveno obrazovanje u Europi. Podupire suradnju nastavnog osoblja, istraživača i oblikovatelja politika u Europi kako bi se mlade potaknulo na karijeru u području prirodnih znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike (STEM).
(višejezične internetske stranice)

climate coalition

Koalicija „Obrazovanje za klimu” je europska participativna obrazovna zajednica koja podupire promjene potrebne za klimatski neutralno društvo.
(internetske stranice na engleskom jeziku)

Blue Charter

Mreža europskih plavih škola je inicijativa koja povezuje organizacije, projekte i ljude koji doprinose informiranosti o važnosti mora i održivom upravljanju morem.
(internetske stranice na engleskom jeziku)

Radicalisation Awareness Network

Mreža za osvješćivanje o radikalizaciji (RAN Practitioners) povezuje stručnjake iz cijele Europe koji rade na sprečavanju i suzbijanju svih oblika nasilnog ekstremizma.
(internetske stranice na engleskom jeziku)