Gå til hovedindholdet
Learning corner
Nyhedsartikel28. november 2022Generaldirektoratet for Kommunikation

Ny finansiering til skoler og uddannelse af lærere under Jean Monnet

En ny række Jean Monnet-aktioner for skoler vil gøre det muligt for lærere og læreruddannelser at søge om finansiering til at undervise i EU i Erasmus+-programlande.

""

Den seneste Jean Monnet-indkaldelse for 2023, der blev offentliggjort som en del af programguiden for Erasmus+ 2023, indeholder følgende aktioner, der specifikt skal støtte skoler:

Frist for at søge

Fristen for indsendelse af forslag er den 14. februar 2023.

Gå til de relevante sider for hvert af ovennævnte links for at finde ud af, hvordan du kan søge om denne borgerskabende aktion.

Har du brug for inspiration?

  • Se brochuren "Undervisning om EU i skolen", som indeholder udtalelser fra lærere og elever (tilgængelig på alle EU-sprog), og Learning Corner EU (elev- og lærerhjørnet), som har et væld af materialer, både aldersspecifikke, på alle sprog, til at lære, undervise og skabe kontakt.
  • Nedenfor er et citat fra Emmanuelle Schön Quinlivan, som var en af de første modtagere af et tilskud til uddannelse af lærere:

"Vi er netop ved at afslutte endnu et år med BFGTOEU (big friendly guide to the European Union) med tavler og sølvmærker til de fantastiske lærere, der gik i gang med programmet i så hårdt et år som nu, hvor der skal indhentes to års pandemi. Vi er virkelig taknemmelige for vores fantastiske fællesskab af lærere. www.bfgtoeu.com

Da vi udvikler værktøjssæt på gymnasieniveau, kan du tjekke vores TikTok-konto for vores program: DABtheEU. (Diskuter, Argumenter, Byg EU).

Alle aktiviteter har kunnet lade sig gøre takket være Jean Monnet-professoratet i aktivt EU-medborgerskab og tilskud til uddannelse af lærere."

Detaljer

Publikationsdato
28. november 2022
Forfatter
Generaldirektoratet for Kommunikation
Type of content
News