Direct la conținutul principal
Learning corner
Știre28 noiembrie 2022Direcția Generală Comunicare1 min de lectură

Noi fonduri pentru școli și furnizorii de formare pentru cadrele didactice în baza acțiunilor Jean Monnet

Un nou set de acțiuni Jean Monnet pentru școli le va permite cadrelor didactice și instituțiilor de formare a cadrelor didactice să solicite finanțare pentru a preda despre UE în țările participante la programul Erasmus+.

""

Cea mai recentă cerere de propuneri Jean Monnet din 2023, publicată ca parte a Ghidului programului Erasmus+ din 2023, conține următoarele acțiuni destinate în mod specific sprijinirii școlilor:

Data-limită pentru depunerea candidaturilor

Se pot trimite propuneri până la data de 14 februarie 2023.

Accesați paginile dedicate fiecăreia dintre acțiunile de mai sus pentru a afla cum vă puteți depune candidatura.

Aveți nevoie de inspirație?

  • Consultați broșura „Cunoașterea UE în școală” (disponibilă în toate limbile UE), care prezintă mărturii ale profesorilor și elevilor. Spațiul învățării include o serie de materiale despre UE, în toate limbile și pentru toate vârstele, care favorizează învățarea, predarea și conectarea.
  • Iată ce spune dr. Emmanuelle Schön Quinlivan, care s-a numărat printre primii beneficiari ai unei burse pentru formarea cadrelor didactice:

„În prezent, finalizăm încă un an de BFGTOEU cu distincții pentru profesorii extraordinari care au participat la program într-un an atât de dificil în care ne revenim după doi ani de pandemie. Îi suntem foarte recunoscători comunității noastre fantastice de cadre didactice. www.bfgtoeu.com

Nu în ultimul rând, continuăm să elaborăm seturi de instrumente de nivel secundar. Urmăriți-ne pe TikTok pentru a afla mai multe despre programul nostru: DABtheEU. (Discuss, Argue, Build the EU).

Toate activitățile se realizează cu ajutorul grantului pentru catedra Jean Monnet privind cetățenia europeană activă și formarea cadrelor didactice.”

Detalii

Data publicării
28 noiembrie 2022
Autor
Direcția Generală Comunicare
Type of content
  • News